over ons

Wie zijn wij en wat maakt Evanthe anders…

Evanthe is een organisatie met als doel een mooie en veelzijdige lingerie collectie samen te stellen.
Lingerie met een uitstekende pasvorm waar u zich prettig en vrij in voelt.

Evanthe kiest voor eerlijkheid en kwaliteit, zowel in ons dagelijks leven als ook voor onze steeds wisselende lingerie collectie.
We begeven ons bewust niet in de wereld van competitie en rivaliteit in een wildgroei van thuisparty’s, die de markt met goedkope lingerie bombarderen.

Wij kiezen ervoor om tijd en ruimte te bieden zodat we u respectvol en in alle rust kunnen laten ervaren hoe geweldig onze lingeriecollectie is.
Als u, net als wij, kiest voor kwaliteit, goed advies en voor voldoende tijd om onze lingerie collectie te verkennen, bent u bij ons aan het juiste adres.

Er zijn nog meer belangrijke verschillen. Onze lingeriehomeparty’s worden begeleid door een consulente. Deze representatieve dames of jonge vrouwen zijn volledig op de hoogte en kunnen u van een passend advies voorzien.

Omdat wij de lingeriehomeparty’s in kleine groepjes tot 10 personen organiseren, kiezen we ervoor om informatie over de lingeriehomeparty vóór ons bezoek uit te reiken aan u als gastvrouw, zodat u zich in alle rust kunt voorbereiden op wat de lingeriehomeparty zal brengen.
Dit heeft als voordeel dat u uw gasten vooraf kunt informeren, zodat u tijdens de lingeriehomeparty alle tijd hebt om de lingerie van uw keuze te ervaren, te bekijken en te passen.

Nu u weet waarom, kunt u beslissen wat het beste voor u is.

Het team van Evanthe

Service top 5…

1. De beste keuze
Ons bedrijf heeft een groot aanbod zorgvuldig gekozen lingerie in diverse soorten, materialen en modellen. Alle lingerie word door ons nauwkeurig gecontroleerd zodat wij de zekerheid hebben dat wij de hoogste kwaliteit leveren voordat wij tot verkoop overgaan.

2. De beste prijs
Omdat wij de inkoop, distributie, webdesign én de verkoop zelf beheren, zijn wij in staat betere prijzen te bieden dan andere soortgelijke ondernemingen.

3. Persoonlijke service
Wij zijn ervan overtuigd dat wij u de gewenste lingerie kunnen aanbieden. In veel gevallen komt de verkoop tot stand middels aanbeveling door onze vaste klanten. De consulentes van Evanthe bieden u een professionele en objectieve service.

4. Zonder agressieve verkooptechnieken
Voor ons is het belangrijk dat de klant overtuigd is van zijn aankoop en vrij is om te beslissen, reden waarom er binnen ons bedrijf geen agressieve verkooptechnieken worden toegepast om de lingerie aan de vrouw te brengen. Evanthe zoekt tevreden klanten, voor het leven…

5. Grote verscheidenheid aan lingerie
Evanthe streeft ernaar u een complete lingerie collectie te bieden. Waaronder ook grote en kleine maten (cupmaat AA t/m J), diversiteit van materialen, kleuren en modellen.