Gastvrouw

U als Gastvrouw…

Wat is een Lingerie Home Party

Lingeriehomeparty’s beginnen als een gezellig samenzijn met de andere gasten onder het genot van een lekker kopje koffie of thee. Lingeriehomeparty’s zijn sfeervolle avondjes onder vriendinnen in een vertrouwde huiselijke omgeving.

U als Gastvrouw

De gastvrouw nodigt zoveel mogelijk mensen (familie, vriendinnen, kennissen, buren, collega’s) uit bij haar thuis.

Op de lingeriehomeparty komt dan een consulente die de producten in een ongedwongen sfeer toont, waarbij informatie verstrekking en het geven van advies een belangrijk ingrediënt is.

Ook is het mogelijk om de lingeriehomeparty te houden op een door de gastvrouw gewenste locatie zoals: buurthuis, kapsalon, sportvereniging, schoonheidssalon of anders.

De gastvrouw bepaalt zelf in overleg met de consulente wanneer zij de Lingeriehomeparty bij u verzorgt. Over het algemeen zullen de Lingeriehomeparty’s voornamelijk op doordeweekse dagen vooral in de avonduren plaatsvinden.

De Voordelen

U wordt op een vakkundige wijze geadviseerd over de maatvoering en materialen voor het beste draagcomfort .

Wanneer u een party afspreekt, zit u nergens aan vast. Alles gaat onder een vrijblijvend karakter. Wanneer er iets tussen komt en u wilt de party verzetten dan is dat altijd mogelijk!

Thuis kunt u in alle rust en privacy de artikelen bekijken en passen. U zult verrast zijn van de mooie kwaliteit en de ruime keus.

Waardecheque* + presentje

Als dank voor uw gastvrijheid krijgt u van ons een klein presentje bij aanvang van de party.

Tevens krijgt u een waardecheque ter waarde van € 4,50. Hoe succesvoller uw party verloopt hoe hoger uw voordeel, uw waardecheque wordt namenlijk meer waard naarmate de omzet stijgt en er eventueel nieuwe party afspraken gemaakt worden.
* vraag naar de voorwaarden

De waardecheque is te verzilveren op de avond waarop uw lingerieparty plaatsvind, u kunt hiervoor naar eigen keuze lingerie uitzoeken.
De waardecheque is niet inwisselbaar voor geld.

Nieuwe party afspraken

Indien een van de aanwezige gasten een afspraak boekt krijgt zij natuurlijk ook een kadobon ter waarde van € 4,50 te besteden op de datum dat haar lingerieparty plaatsvindt.

Waar wacht je nog op…

Denk je dat jij en je vriendinnen wel ergens een avondje kunnen vrijmaken, aarzel dan niet om alvast die avond één van onze lingerie consulentes uit te nodigen.

Mail je naam en contactgegevens door op info@lingeriehomeparty.nl
Zo kan één van onze consulentes contact met je opnemen om de afspraak vast leggen en al je andere vragen beantwoorden.

Momenteel zijn onze consulentes werkzaam in de omgeving van:

Drenthe:
Flevoland:
Friesland:
Gelderland:
Groningen: Ter Apel
Limburg:
Noord-Brabant: ‘s-Hertogenbosch, Rosmalen
Noord-Holland
Overijssel:
Utrecht: Abcoude
Zeeland: Zeeuws Vlaanderen
Zuid-Holland: